O tânără a fost rănită grav, marți, după ce o creangă a intrat prin parbrizul mașinii și i s-a infipt în bazin.

Femeia se afla la volanul mașinii când a inceput furtuna, conform Bihor Online.

“O tânără de 22 de ani, din Pădurea Neagră, a fost rănită în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Șinteu, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, din cauza unor fenomene naturale respectiv a vântului puternic. Din pădurea de pe marginea DN1H s-a rupt o creangă care a străpuns parbrizul autoturismului și i-a provocat leziuni. Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier “, a transmis comisarul-şef IPJ Bihor, Alina Fărcuţa.

Femeia a fost scoasă din mașină cu ajutorul echipajelor de la descarcerare.

„Pompierii militari au evacuat victima din mașină cu ajutorul echipamentelor și accesoriilor de descarcerare, iar echipajul paramedical și cel medical i-au acordat îngrijirile necesare”, precizează maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

Tânăra a fost transportată cu elicopterul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

„Victima a intrat în sala de operație pentru a i se extrage corpul străin, mai are mici leziuni cauzate de creangă care din fericire nu pun în pericol viața pacientei”, a declarat dr. Beres Zsolt de la UPU SMURD Bihor.