O tânără a fost agresată sexual într-o stație de metrou din București. „I-a ridicat rochia”

Ultima actualizare: 22-08-2020 19:46
Metrou
Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat de 35 de ani suspectat de agresiune sexuală asupra unei tinere, în pasajul unei staţii de metrou din Capitală, a fost arestat.

”Din datele şi probele administrate de poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, ar fi săvârşit o infracţiune de agresiune sexuală, asupra unei tinere de 25 de ani. În fapt, o tânără a reclamat că, la data de 17 iulie a.c., în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în pasajul unei staţii de metrou din sectorul 1, un bărbat necunoscut a venit din spate, i-a ridicat rochia şi a atins-o în zona intimă, după care a fugit pe scările de acces ale staţiei de metrou”, anunţă Poliţia Capitalei într-un comunicat citat de News.ro.

Bărbatul a fost depistat şi audiat.

”Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transport Public şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, faţă de bărbatul în cauză fiind dispusă măsura arestului preventiv”, precizează Poliţia Capitalei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO