O mare parcare. Asa a aratat DN1, in ambele sensuri de mers. Pentru multi acum incepe vacanta


Ultimul update: Luni 06 Ianuarie 2014 06:57
Data publicarii: Vineri 03 Ianuarie 2014 18:36
Categorie: Stiri actuale

Ca o cascada care nu se mai termina! Asa curg de joi, zi si noapte, masinile pe Valea Prahovei. Daca pana acum arata ca o parcare sensul de coborare de pe munte, vineri ziceai ca toti soferii si-au dat intalnire pe acelasi drum.

Soseaua a fost gatuita pe ambele sensuri de cei care isi terminau sau tocmai incepeau vacanta. Fie pentru un simplu sfarsit de saptamana, fie pentru Craciunul pe rit vechi.

Iesirea din Brasov catre Predeal. Peste tot numai masini oprite. Asta dupa ce si joi, toata ziua, tabloul a fost acelasi: mii de stopuri de frana aprinse, ca si cand niciun sofer nu a mai gasit pedala de acceleratie.

Majoritatea erau petrecaretii care plecasera acasa, la final de vacanta. Printre ei s-au amestecat insa si turisti care abia veneau la munte.

Cei mai multi au luat insa drumul muntelui vineri. Ca si colegii lor de suferinta aflati la final de vacanta, si ei au nimerit intr-o mare parcare in mijlocul strazii.

Gandul la distractia care ii asteapta insa la destinatie ii tine cu zambetul pe buze, desi stiu ca pretul celor cateva minute petrecute pe partie este de ore intregi pierdute in trafic

Mai greu le-a fost celor pentru care destinatia finala este Occidentul. Nici nu o sa ajunga bine la granita, ca deja vor fi obositi de orele pierdute in Romania.

Politicienii au promis ca mult visata autostrada va fi gata in 2016, dar specialistii considera ca termenul este unul fantezist.

Blocaje pe DN1, in sensul spre Capitala. Politistii recomanda rutele alternative in zilele urmatoare
1.800 de politisti sunt in trafic zilele acestea. La ce trebuie sa fie atenti soferii
VIDEO PROTVPLUS.RO