O mamă şi cei doi copii ai ei, rătăciţi într-o pădure din Gorj. Cum i-au găsit pompierii

Dată publicare: 16-05-2018 22:42
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


padure

O femeie din Târgu Jiu şi cei doi copii ai săi, unul de 7 ani, iar celălalt de 8 ani, au fost salvaţi de pompieri miercuri după amiază, după ce au mers într-o pădure să caute ciuperci şi s-au rătăcit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, miercuri după amiază, o familie din Târgu-Jiu, formată din mamă, tată, împreună cu cei doi copii ai lor, un băiat în vârstă de 8 ani şi o fată de 7 ani, a mers în pădurile din zona Preajba să caute ciuperci, scrie News.ro.

La un moment dat, mama şi cei doi copii s-au îndepărtat de tată, dându-şi seama că s-au rătăcit şi nu mai găsesc drumul de întoarcere.

Atunci femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul autorităţilor. Echipe ale ISU şi ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj au pornit în căutarea celor trei.

Pompierii au reuşit să stabilească coordonatele zonei în care se aflau cele trei persoane şi au ţinut permanent legătura cu aceastea pentru a nu se instala panica.

Militarii au ajuns în locul în care se aflau mama şi cei doi copii ai ei, reuşind să-i salveze. Cele trei persoane nu au fost rănite.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO