O mamă a fugit din spital cu bebelușul ei, după ce i s-a spus că sunt infectați cu Covid-19

Ultima actualizare: 25-10-2020 11:12
spital, coronavirus

O femeie din Constanţa e cercetată penal pentru că a plecat din spital cu fiul ei în vârstă de 2 luni, deşi i se comunicase că ambii sunt infectaţi cu COVID-19

 

O femeie este cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce, sâmbătă, a plecat din spital împreună cu fiul ei în vârstă de 2 luni, deşi i se comunicase că ambii sunt infectaţi cu COVID-19, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"În cursul zilei de astăzi (sâmbătă n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, împreună cu fiul acesteia, în vârstă de 2 luni, au plecat din spital, după ce femeii i se comunicase faptul că ambii au fost confirmaţi cu COVID-19", a transmis IPJ.

Potrivit sursei citate, în scurt timp poliţiştii au identificat-o pe femeie, împreună cu minorul, ambii fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

"În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor", a anunţat IPJ Constanţa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO