Celebru terapeut "scolit in Tibet", acuzat de viol. "Nici nu ne vazusem vizual si mi-a spus ca e milionar"

Ultima actualizare: 21-10-2016 07:08

Acuzatii grave planeaza asupra unui cunoscut terapeut din Bucuresti care promoveaza produse naturiste. O femeie il acuza ca a incercat sa o violeze si a depus plangere impotriva lui.

Totul s-a petrecut spune ea intr-un apartament din sectorul 3, unde ar fi fost ademenita de barbat. Acesta sustine ca e o razbunare si ca de fapt el este victima.

Femeia spune ca a incercat sa se angajeze ca traducator la firma lui Stelian Fulga. Acesta se recomanda ca fiind: "Un terapeut scolit in Tibet". Barbatul i-ar fi facut avansuri din prima clipa.

Adela: ''Nici nu ne cunoscusem, nu ne vazusem noi vizual, el mi-a trimis mie filmulete unde traieste, ce conditii, ca este milionar. A crezut ca asta m-ar interesa...pe urma mi-a spus ca este indragostit de mine si cum m-as vedea eu doamna Fulga"

Adela sustine ca a crezut ca barbatul glumeste si a mers cu sotul la prima intalnire cu el. La urmatoarea insa a venit singura si atunci, sustine femeia, Stelian Fulga ar fi incercat sa intretina relatii sexuale.

Adela:  "Am reusit sa scap numai rugandu-ma si implorand. Si i-am zis ca are si el copii si toate astea se pedepsesc de Dumnezeu. N-am reusit nici sa ma intorc pentru ca el m-a bruscat, m-a aruncat in dormitor, asa imbracat cu geaca de piele cum era'.'

Adela a mai povestit ca a scapat de agresor si ca nu a spus nimanui nimic timp de mai multe zile. Intr-un final, sotul ar fi facut-o sa marturiseasca.

Sotul Adelei: "Am inceput sa banuiesc ceva cand am observat ca e foarte atent ca eu si sotia mea sa nu ramanem singuri ne-a spus sa nu vorbim in masina. La hotel ma tot trimitea sa ii deschid televizorul sau caldura si cand m-am intors mi-am vazut sotia stand tematoare."

Adela a povestit acelasi lucruri si in fata politistilor Sectiei 23 de politie. Stelian Fulga neaga toate acuzatiile. El sustine ca cei doi, sot si sotie, i-ar fi propus sa ii vanda produsele in Republica Moldova insa pentru ca nu s-au inteles, acum femeia se razbuna pe el si vrea sa-l defaimeze.

Este vorba de produse pe care Fulga le prezinta pe pagina lui de internet ca fiind naturiste si care ar ajuta la vindecarea unor boli digestive, ginecologice si chiar pentru cancer.

Fulga sustine ca poate vindeca bolnavii daca ii urmeaza tratamentul. Una dintre metode, pe care o practica des si o sustine pe internet este "taiatul sub limba".

El nu este recunoascut de nicio asociatie medicala, iar metodele sale sunt contestate de medicina clasica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO