O femeie de 75 de ani a plecat de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Satu Mare, dar nu a mai ajuns acasă

Ultima actualizare: 29-12-2021 22:33
femeie disparuta

O femeie de 75 de ani a plecat, miercuri, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, dar nu a mai ajuns acasă. Femeia a fost dată dispărută. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei pentru depistarea acesteia.

La data de 29 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că MUGUR TEREZIA, de 75 de ani, din judeţul Satu Mare a plecat de la Spitalul Judeţean Satu Mare - U.P.U. şi nu a ajuns la domiciliu”, a transmis, miercuri seară, IPJ Satu Mare.

Femeia are 150 cm, aproximativ 90 kg, păr brunet şi scurt, ochi căprui.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu un palton de culoare închisă, papuci din cauciuc, iar pe cap purta un batic negru.

Cetăţenii care pot oferi detalii referitoare la identificarea persoanei în cauză, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO