O femeie de 58 de ani din Timisoara a disparut de luni dimineata. Ce au surprins camerele de supraveghere

Ultima actualizare: 17-02-2017 07:10

Disparitie misterioasa la Timisoara. O femeie in varsta de 58 de ani parca a intrat in pamant, de luni dimineata. Tot de atunci, telefonul mobil este inchis, iar familia nu reuseste sa ia legatura cu ea.

Ciudat este ca femeia povestise acasa ca un tanar a tot abordat-o pe strada in ultimele saptamani, insa nimeni nu a luat in serios aceste intamplari. 

Acum, cei din familie se gandesc la varianta ca acel tanar sa aiba legatura cu disparitia ei, mai ales ca in imaginile surprinse de o camera de supraveghere, in acea zi, se poate observa un barbat care merge in spatele femeii.

Rudele au depus plangere la politie, iar agentii vor analiza inclusiv aceste imagini. Femeia a plecat de acasa luni dimineata, in jurul orei 7 si se indrepta spre locul de munca. Nu a mai ajuns insa acolo, dar nici acasa. In plus, telefonul mobil este inchis.

Rudele au cautat-o toata noaptea prin spitalele, dar nici acolo nu au gasit-o. Si pe retelele de socializare, lumea s-a mobilizat si a distribuit fotografia femeii. Cine are informatii despre ea este rugat sa sune de urgenta la 112.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO