O femeie a ajuns la spital după ce a căzut peste ea zăpada de pe un bloc din Predeal

Ultima actualizare: 11-01-2020 19:47

Incident grav sâmbătă, în statiunea Predeal, înțesată de turişti. O tânară de 26 de ani a fost rănită de o bucată mare de zăpadă îngheţată, desprinsă de pe acoperisul unui bloc, şi a ajuns la spital.

Incidentul a îngrozit-o pe copilă de cinci ani care o însoţea şi care a suferit un atac de panică. Sloiul prăbuşit a spart şi parbrizul maşinii femeii. Incidentul atrage atenţia asupra pericolului reprezentat de clădirile care nu sunt curăţate de zăpadă sau ţurţuri.

Bucata de zăpadă desprinsă de pe acoperiş a căzut ca o ghiulea. Tânără de 26 de ani nu a apucat să se ferească...

Femeia se afla lângă maşină în momentul în care a fost surprinsă de bucată mare de zăpadă care s-a desprins de pe acest bloc. Impactul a fost unul foarte puternic, iar asta se poate vedea aici, pe parbrizul maşinii, care s-a făcut ţăndări.

Fetiţa în vârstă de cinci ani care o însoţea pe tânăra s-a speriat foarte tare şi a făcut un atac de panică.
Momentul a fost terifiant şi pentru doi angajaţi ai unei pensiuni care erau afară în acel moment şi au văzut ce s-a întâmplat.

„Era acolo lângă maşină şi a căzut zăpada. Anul trecut s-a întâmplat la fel, tot aici. A căzut zăpadă peste o maşină şi a strivit-o”, spune un bărbat.

Femeia s-a rănit la cap şi la mâini, iar salvatorii care au intervenit au decis să o ducă la Spitalul din Braşov. Deşi nu a suferit nicio leziune, fetiţa a fost dusă şi ea la unitatea medicală, pentru investigaţii suplimentare. Cum astfel de incidente nu sunt rare, oamenii au ajuns să meargă cu teama pe stradă.

„Merg pe mijlocul drumului, mi-e frică să merg pe trotuar. Pe trotuar pe unde să mergi că nu mai curăţă nimeni”, spune un localnic.

Femeia rănită este acum în afara oricărui pericol, totuşi medicii au ţinut-o sub supraveghere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO