O familie din Mures a ramas fara casa, dupa ce un incendiu violent a cuprins cladirea

11-11-2014 18:49


Incendiu Mures

Un incendiu de o violenta rara a distrus o locuinta din judetul Mures. Proprietarii nu erau acasa, insa vecinii, care au observat flacarile, au incercat sa le tina sub control, pana la venirea pompierilor.

Din pacate, focul a mistuit aproape toata constructia facuta din lemn.

Inceput de saptamana cu ghinion pentru o familie din Mures. Oamenii au primit un telefon de la vecini, care ii anuntau ca le-a luat foc casa din Voiniceni. Cand au ajuns acolo, flacarile inghitisera deja toata cladirea. De teama ca incendiul s-ar putea intinde la casele lor, vecinii au incercat sa potoleasca focul pana la venirea pompierilor.

"Am aruncat cu apa, dar era prea puternic asa", a spus un vecin.

"O luat foc, uitati ce necaz foc e aici. Casa e tot din lemn, acum coboara, probabil ei localizeaza acuma, ca sa nu ajunga la vecini, e facuta din lemn pana in jos", a spus un altul.

Localnicii banuiesc ca totul a inceput de la un scurt circuit. Pompierii au luptat cu flacarile mai bine de doua ore, pana au reusit sa le stinga. Din pacate, acoperisul si mansarda casei au ars in intregime, iar structura de lemn a casei a fost grav afectata. Cei de la ISU au deschis o ancheta in acest caz, pentru a stabili cauza incendiului.

Sursa: Pro TV

Tags: incendiu, mures, casa,

VIDEO PROTVPLUS.RO