Plangere mai putin obisnuita la politie, in judetul Suceava, unde o familie cu doi copii a mers sa-si reclame vecinul ca i-a stropit cu... fecale.

Barbatul este suparat ca, in urma cu patru ani, sora lui si-a ridicat o casa pe o bucata de pamant primita mostenire. Suparat ca femeia nu vrea sa-i cedeze lui terenul, individul a inceput sa-si terorizeze rudele.

Si nu i-a fost greu: cand veneau acasa cei patru membri ai familiei surorii lui- treceau prin fata casei barbatului. Femeia sustine ca omul ii pandea si ii uda cu furtunul din cap pana in picioare, in plin ger.Iar ultima data a intrecut orice masura: i-a atacat cu fecale si i-a murdarit atat pe sora si cumnatul lui, cat si pe copiii acestora, de 4 si respectiv 5 ani.

Familia este disperata si se teme ca nu cumva sa nu se imbolnaveasca. Cu hainele inca murdare, sotii si-au luat copiii si au mers din nou la politie, cu toate ca vecinul lor a mai fost amendat, dar tot nu s-a potolit. De data aceasta, oamenii spera ca instanta sa emita un ordin de restrictie impotriva barbatului.