O asistenta medicala din Ploiesti a murit dupa ce i s-a facut rau la locul de munca. Era in afara programului

21-10-2016 14:06

ambulanta

O femeie de 63 de ani care lucra ca asistenta medicala in cadrul Policlinicii Cina din municipiul Ploiesti a decedat, vineri, dupa ce i s-a facut rau la locul de munca, ea aflandu-se acolo in afara programului.

Politia a deschis in acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpa.Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Prahova, Marian Popescu, programul de munca al femeii incepea la ora 14.00, insa ea a mers vineri dimineata la cabinetul medical individual la care lucra in cadrul Policlinicii Cina.

Deocamdata nu se stie daca aceasta se afla acolo pentru a rezolva probleme legate de serviciu ori pentru treburi personale.

La un moment dat, asistentei, care era cunoscuta ca fiind cardiaca, i s-a facut rau, iar la ora 8.30 a fost preluata de o ambulanta care a transportat-o la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, unde, ulterior, a decedat, a precizat Popescu.

In cauza a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si urmeaza sa se faca verificari pentru a se stabili conditiile in care s-a produs evenimentul.

De asemenea, Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova efectueaza o ancheta in acest caz, a adaugat reprezentantul IJP Prahova.
 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO