Noi probleme la autostrada Orastie-Sibiu. O portiune de sosea "s-a tasat"


Ultimul update: Sambata 11 Martie 2017 07:15
Data publicarii: Miercuri 08 Martie 2017 18:34
Categorie: Stiri actuale
autostrada stricata Sibiu-ORastie

Celebra "autostrada scufundata" continua sa le dea batai de cap autoritatilor

Traficul pe o portiune, aflata la km 286, de pe autostrada Orastie - Sibiu a fost restrictionat, dar soferii au putut circula in conditii de siguranta pe prima banda, a anuntat miercuri Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a precizat ca restrictia a fost instituita ca urmare a aparitiei fenomenului de tasare, iar problema va fi rezolvata in cateva zile.

“Referitor la restrictia de circulatie instituita astazi, 08.03.2017, pe A1, Orastie – Sibiu, la km 286+400, Calea 2, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania precizeaza ca traficul rutier se desfasoara in conditii de siguranta maxima pentru participanti pe banda 1”, se arata in comunicatul transmis de compania de stat.

Reprezentantii din teritoriu ai CNAIR vor actiona pentru remedierea tasarii, in urmatoarele zile, folosind mixtura la cald, astfel incat restrictia sa fie ridicata si traficul sa nu mai fie afectat, a mai precizat compania.

“Personalul tehnic monitorizeaza in permanenta toate punctele sensibile aferente lotului 3 al A1, privind evolutia degradarilor existente, iar unde este posibil se intervine pentru diminuarea acestora”, se mai arata in comunicat.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO