Șoferul de TIR implicat în tragedia din Ialomița a oprit cu 3 km înainte de a intra pe contrasens


Ultimul update: Duminica 06 Octombrie 2019 10:22
Data publicarii: Sambata 05 Octombrie 2019 17:58
Categorie: Stiri actuale

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a oferit, sâmbătă, noi detalii despre accidentul grav care s-a produs în județul Ialomița, în urma căruia au murit 10 oameni, iar alți 7 au fost răniți.

Ministrul a declarat că, exact înainte ca accidentul să se producă - cu 3 kilometri înainte de locul accidentului - șoferul de TIR s-a oprit pentru a-și cumpăra o cafea.

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineața în jurul orei 04.45, iar ministrul crede că acest detaliu arată că nu oboseala a fost cauza producerii tragediei.

”Un lucru foarte important pe care voiam să vi-l aduc la cunoștiință, referitor la acest incident, înainte să se producă impactul la 4.45, am fost și eu informat de către poliție, șoferul a oprit cu 3 kilometri înainte de producerea acestui accident pentru a-și achiziționa, am înțeles, o cafea la popasul din localitatea Malu.

Până nu se va termina ancheta, nu vreau să mă antepronunț, dar nu cred că a fost vina oboseala la acest incident, dar rămâne să vedem ce va spune și poliția.” - a spus ministrul Transporturilor.

Răzvan Cuc a mai precizat că a fost recuperat și tahograful TIR-ului, urmând să se stabilească ce viteză a avut șoferul când a intrat în curba unde s-a produs accidentul.

 

 

Ministerul Transporturilor anunță ”razii masive în trafic”, după accidentul din Ialomiţa
Ministrul Cuc: ”Klaus Iohannis se urcă din nou, în scop electoral, pe noi cadavre”
Klaus Iohannis, după accidentul din Ialomița: ”Lipsa de infrastructură ucide”
VIDEO PROTVPLUS.RO