Noi detalii despre bărbatul găsit mort într-o pădure din Arad. Ar fi împușcat un pădurar

Ultima actualizare: 30-10-2019 17:55

Un bărbat care era căutat de autorităţi, după ce a împuşcat un pădurar, a fost găsit mort, într-o pădure din judeţul Arad.

În martie, fusese condamnat la închisoare pentru tentativă de omor şi de atunci era dat în urmărire generală. Lângă cadavru era şi arma de vânătoare a celui căutat. Analizele ADN vor confirma însă cu certitudine identitatea persoanei.

Bărbatul a murit cu cel puţin trei luni în urmă, aşa că identitatea nu s-a putut stabili imediat. Cel mai probabil este vorba despre un localnic, care avea de executat opt ani de închisoare pentru tentativă de omor. În 2017, el a fost prins la braconaj de un pădurar al ocolului silvic Gurahonţ.

A încercat să scape şi a tras mai multe focuri de armă. Pădurarul a fost rănit în picior şi torace şi a avut nevoie de săptămâni întregi de recuperare. După aflarea sentinţei, bărbatul a fugit în pădure şi a stat ascuns. A fost căutat zile în şir de poliţişti, cu drone şi câini de urmă.

Apropiaţii i-au recunsocut piesele vestimentare, însă urmează analiza ADN, pentru stabilirea identităţii. Tot atunci se va afla şi cum a murit. Atât de aici, la revedere

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO