Nimeni nu mai spera sa-l gaseasca in viata. Alin a disparut acum cinci luni, in drum spre casa bunicilor

26-11-2014 13:39


La mai bine de cinci luni de la disparitia unui copil de 11 ani din Mehedinti, politistii si jandarmii s-au mobilizat, miercuri, pentru o ultima operatiune de cautare.

Zeci de persoane au luat la pas un drum lung de 11 kilometri, dintre doua localitati, unde baiatul a fost vazut ultima data. Pentru ca mama copilului i-a anuntat disparitia abia dupa trei saptamani, ea a fost decazuta din drepturile parintesti.

Baiatul a fost vazut ultima oara in viata pe 19 iunie. Plecase de acasa pe jos, spre casa bunicilor lui, situata intr-un sat invecinat, la 11 kilometri departare. Era impreuna cu un frate si cu varul sau. Pe drum, baietii s-au certat si s-au luat la bataie. Alin, copilul de 11 ani, a ramas in urma celor doi si de atunci nimeni nu mai stie nimic de el.

Politistii i-au anchetat pe fratele si pe verisorul baiatului disparut, insa nu au aflat niciun amanunt care sa le fie de folos. Acum, dupa atata timp, nimeni nu mai trage nadejde sa-l gaseasca pe Alin in viata.

Alin avea doi frati, un baiat mai mare cu trei ani decat el si o sora de sase ani. Copiii erau sistematic neglijati de mama lor, asa ca au ajuns in grija unui asistent maternal. Pe 19 iunie, Alin a plecat de acasa in satul vecin, Viasu, unde locuiesc bunicii sai. Din pacate, nu a mai ajuns acolo, iar rudele lui au anuntat disparitia abia dupa trei saptamani. Mama lui a fost decazuta din drepturile parintesti.

Imediat dupa ce s-a anuntat disparitia lui Alin, a urmat o ampla operatiune de cautare. Zeci de localnici, politisti si jandarmi au pornit pe urmele copilului, insa nu au gasit niciun indiciu care sa le dea speranta ca baiatul ar mai fi in viata. Miercuri, echipele de salvatori au facut o ultima incercare.

In ziua disparitiei, Alin purta un tricou rosu, pantaloni albastri si sandale. Copilul are 1,35 metri inaltime, parul blond, tuns scurt, ochii caprui si o constitutie atletica. Este dat in urmarire internationala si oricine poate da relatii despre el este rugat sa sune la politie.

VIDEO PROTVPLUS.RO