Nici politicienii nu se pun cu interlopii. Deputatul Petru Movila, lovit si amenintat


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 12:34
Data publicarii: Marti 23 August 2011 22:23
Categorie: Stiri actuale

Confruntare in curtea deputatului PDL de Iasi Petru Movila. El reclama la politie ca a fost lovit si amenintat de un membru al lumii interlope, care i-a fugarit copilul cu o bata.

Disputa ar fi inceput cand agresorul a dat navala, sustinand ca un hot care i-a furat telefonul mobil s-ar fi ascuns in locuinta demnitarului.

"A intrat la mine spunand ca i s-a furat un telefon in zona, ca niste copii i l-au furat, l-am rugat sa iasa din curte si sa vorbeasca frumos. Tipa, vocifera, ameninta in stanga si in dreapta. M-a amenintat cu o bata de baseball, m-a lovit, iar cand a auzit sirenele politiei a plecat", a declarat deputatul.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 18:00, chiar in curtea deputatului Petru Movila. Un individ ar fi intrat furios, sustinand ca un hot i-a furat telefonul si s-a ascuns in curtea demnitarului. Cei doi s-au imbrancit si si-au adresat cuvinte grele, iar, dupa spusele deputatului, acesta a primit un pumn in fata.

Tot Petru Movila le-a povestit anchetatorilor ca agresorul a plecat amenintand. Mai multe echipaje l-au cautat prin oras pe individ, care a fost retinut pentru declaratii.

Agresorul se va alege cu dosar penal si ar putea primi amenda sau chiar pana la 3 luni de inchisoare.

Si-a omorat in bataie sotia si apoi s-a sinucis. Rudele au lesinat cand au descoperit cadavrele
Imagini incredibile la Iasi: Agarici, filmat de sotie in timp ce lua bataie in parcare de la Scafaru
Marturisirea unui roman a socat politia din Spania. Ce le-a dezvaluit
VIDEO PROTVPLUS.RO