Motivul pentru care un tânăr și-a lovit prietenul cel mai bun până l-a lăsat fără suflare


Ultimul update: Joi 16 Mai 2019 09:15
Data publicarii: Joi 16 Mai 2019 07:50
Categorie: Stiri actuale

Un bărbat de 41 de ani din judeţul Braşov a fost reţinut sub acuzaţia că şi-ar fi ucis vecinul. Cei doi au băut împreună, iar la prânz s-au luat la ceartă, din cauza unei datorii.

După crimă, suspectul a luat din locuinţa victimei un telefon mobil şi o sumă de bani. Apoi i-a mărturisit mamei sale tot ce a făcut.

Cei doi bărbaţi erau prieteni buni şi cum locuiau la etajul 4, în acelaşi bloc de garsoniere, petreceau mult timp împreună. Cunoscuţii spun că victima, în vârstă de 62 de ani, ar fi făcut un împrumut la bancă, în beneficiul prietenului său, de 41 de ani. Urma ca cel mai tânăr să îi dea banii pentru plata ratelor. Însă indiviul întârzia să îşi plătească datoria, şi de aici ar fi pornit o ceartă.

Vecină: "Amândoi erau beţi. După-masă, la ora 4 -4 jumătate, la vecinii din bloc le-a zis: "Mă duc cu moşu să scot pensia, să îl ajut să scoată banii de pe card."

Vecină: "Se frecventau unul pe altul şi până în ultimul moment împreună au fost, nu am auzit pur şi simplu nimic, nu ştiu ce a făcut".

În urma scandalului, agresorul ar fi lovit victima până a lăsat-o fără suflare. Apoi s-a dus acasă şi a recunocut fapta în faţa mamei lui.

Vecină: "A avut curaj să îi spună să anunţe poliţia. Pentru ce? Pentru bani"
Reporter: "I-a spus mamei sale?"
Vecină: "Da"

Femeia a povestit totul anchetatorilor, care l-au încătuşat pe suspect. Vecinii spun că acesta s-a mutat în bloc în urmă cu un an şi jumătate, iar de atunci a creat numai probleme.

Vecin: "Pe hol de nenumărate ori am chemat politia, scandal, panarame, geamuri sparte. Acum vreo 10 ani am înţeles că a omorât la gară nişte bătrâni care lucrau la poştă"

Singurul cu care se înţelegea era bărbatul care i-a devenit victima. Acesta locuia singur, după ce soţia lui a plecat să muncească în Bucureşti.

Supectul este acum acuzat de omor şi tâlhărie.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Viituri devastatoare în Bistrița și Mureș. Mai multe gospodării au fost inundate
Un tânăr a sărit să-și salveze mama și tatăl din flăcări. Ce s-a întâmplat
O schelă cu 2 bărbați a început să se învârtă necontrolat. Momentul a fost filmat
VIDEO PROTVPLUS.RO