Și-a sunat soția și i-a spus că a fost jefuit. Ce făcuse de fapt cu banii bărbatul din Iași


Ultimul update: Joi 14 Martie 2019 20:00
Data publicarii: Joi 14 Martie 2019 18:32
Categorie: Stiri actuale

Speriat de nevastă după ce a pierdut 1100 de lei la jocuri de noroc, un bărbat de 34 de ani din Iaşi şi-a înscenat o tâlhărie în scara blocului.

S-a întins pe jos şi i-a cerut soţiei disperat ajutor la telefon. Ba chiar a fost dus la spital după ce a spus că a fost bătut, dar a fost dat de gol de o cameră de supraveghere care l-a surprins în acţiune.

Bărbatul a fost surprins de cameră de supraveghere instalată în blocul său cum se opreşte pe scări, îşi aruncă portofelul, scoate telefonul şi se întinde cu grijă pe jos. Apoi îşi sună soţia care se afla cu două etaje mai sus şi îi cere ajutorul pentru că ar fi fost bătut de necunoscuţi care i-au furat 1.100 de lei. Banii îi pierduse de fapt la păcănele.

Vecin: "Wow, ce inventivitate tipic românească să faci asta! Eu nu mă gândeam la aşa ceva."

Vecin: "Ce face? Că nu înţeleg. Îşi înscenează tâlhăria. A preferat să-şi mintă nevasta şi merită şi un dosar penal. Probabil nu i-a luat flori la nevasta şi de asta s-a trântit pe jos"

Femeia speriată a sunat la 112, iar bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital. Medicii au observat că tânărul băuse.

Diana Cimpoeșu, şef SMURD Iaşi: "Bărbatul a declarat că şi-a pierdut starea de conştiență pentru câteva secunde aşa că a fost transportat la neurochirurgie pentru consult"

Aşa zisul pacient nu a rămas internat. Dar a doua zi a mers la poliţie şi a depus plângere că a fost tâlhărit. După ce au verificat înregistrările video, poliţiştii au înţeles că totul a fost o înscenare.

Ioana Bustiuc, IPJ Iași: "Pe numele bărbatului s-a deschis dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor de poliţie, iar cercetările continuă."

Bărbatul riscă acum de la 3 luni până la 6 ani de închisoare sau o amendă de până la 1000 de lei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO