Chiar dacă zăpadă lipseşte de Crăciunul acesta, Sărbătoarea Naşterii Domnului a adus bucurie şi emoţii în milioane de case din toată ţara. Cu inima bătând de emoţii copiii, părinţii dar şi bunicii l-au primit pe Moş Crăciun.

I-au cântat colinde, i-au spus poezii, iar în schimb au primit daruri şi promisiunea că şi la anul va veni să-i viziteze negreşit.

În ţara sau în străinătate, Moş Crăciun îi găseşte pe toţi de fiecare dată împreună iar asta e adevărată magie a sărbătorilor de iarnă.

Moş Crăciun a fost darnic cu cei mici dar şi cu cei mari. Iar în căsuţele unde trăiesc şi animăluţe de companie, Moşul le-a adus şi lor daruri.

Pentru că a fost prea cald afară, nămeții au fost doar în versuri. Iar vremea nu l-a împiedicat pe Moş să vină la aceşti copii care îl aşteptau nerăbdători la geam.

După ce i-a imbatisat, prichindeii i-au cântat colindul lui preferat: "Moş crăciun cu plete dalbe".

Norocoşi să-l întâlnească pe Moş Crăciun au fost şi zeci de turişti plecaţi de acasă în vacanţă la munte.

În acest hotel din Predeal de exemplu, copiii şi părinţii şi-au pregătit ţinutele şi au repetat poeziile şi colindele înainte de marea întâlnire.

Şi ajutoarele Moşului au fost prezente. Moşul a fost primit cu aplauze şi bucurie.

Rând pe rând, copiii i-au spus o poezie sau un colind apoi au plecat fericiţi să vadă ce surprize erau ascunse în cadouri.