Momentul în care o mașină decapotabilă a lovit alte autoturisme. Șoferul s-a predat

Ultima actualizare: 26-10-2019 20:18

Scandal în Constanța după ce un tânăr a lovit cu maşina 3 bărbaţi, dar şi mai multe maşini parcate pe o stradă din centrul oraşului.

Camere de supraveghere au surprins momentul în care şoferul conduce o maşină decapotabilă cu spatele şi cu portierele larg deschise în timp ce în spre el vin mai multe persoane înarmate cu bate.

Se pare intre individ şi urmăritori ar fi avut loc un conflict şi, de frică să nu fie linşat, s-a urcat la volan şi a demarat. A abandonat apoi mașina şi s-a făcut nevăzut. În final, după 24 de ore de la incidente, s-a predat poliţiei.

Şoferul loveşte cu portiera o maşină şi două persoane, pe care le pune la pământ, în tentativa de a scăpa de furia altor urmăritori, care aveau bate în mâini.

Apoi în goana sa atinge o a doua maşină, iar ulterior, alte două. Într-un final, a reuşit să fugă.

La scurt timp după incident, proprietarii vehiculelor dar şi alţi locatari au ieşit din case speriaţi, iar unii au crezut chiar că s-au tras focuri de armă.

Femeie: "Era fără şofer şi şoferul fugea! Atât am putut să văd."
Reporter: "S-au auzit bubuiturile înainte?"
Femeie: "Eu din casa am auzit... mi s-a părut că sunt împuşcături, deci atât de tare..."

Femeie: "A ieşit din maşină şi a luat-o la fugă, şoferul ăla!"

Bărbaţii loviţi de şofer au ajuns la spital. O femeie, implicată şi ea în scandal, a fost rănită uşor la braţ.

Claudia Diana Tătărici, medic ambulanță Constanța, telefon: "Ambele victime de sex masculin cu traumatism de membre inferioare/a mai fost o victimă care a plecat cu mijloace proprii la spitalul judeţean."

Între timp, poliţiştii l-au identificat pe bărbat şi încearcă să afle întreaga poveste. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din Călăraşi, care ar avut o altercaţie cu mai multe persoane pe acea stradă.

Se pare că se cunoștea cu urmăritorii săi, însă acum nimeni nu mai vrea să vorbească despre incident. Şoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, distrugere şi fugă de la locul accidentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO