Rafael ramane, momentan, la mama sa. Clipele dramatice prin care a trecut, joi, romanca acuzata ca si-a rapit copilul

Ultima actualizare: 21-08-2016 00:15

Dragostea de mama se dovedeste mai presus de orice hotarare judecatoreasca definitiva.

Romanca acuzata ca si-a rapit copilul de langa tatal sau din Portugalia si l-a adus in tara, a trecut joi, prin momente dramatice. Fostul sot si executorul judecatoresc au incercat sa-l ia pe copilul de 9 ani, insa acesta s-a opus cu vehementa. Asa ca va fi consiliat de psihologi care trebuie sa ii explice ca niste oameni mari, imbracati in robe negre i-au decis soarta. 

Rafael si-a imbratisat mama cu putere. Cat a stat in sediul directiei pentru protectia copilului, locul unde trebuia facuta executarea silita, copilul de 9 ani nu a avut ochi decat pentru cea care i-a dat viata. Nu a contat ca venise tatal sau pe care nu il mai vazuse de doi ani.

Mihai Amedeo Szel, tatal lui Rafael: Am venit sa il iau in Portugalia, ii pot asigura toate conditiile acolo.

Dupa mai bine de o ora, negocierile si incercarile de a-l convinge pe baietel sa se intoarca in Portugalia cu tatal sau au esuat. Iar procedura de executare silita este pentru moment blocata.

Adrian Amuza, avocatul mamei: Copilul nu a vrut niciun moment sa stea de vorba cu tatal, el nu vrea in Portugalia.

Tatal nu pare impresionat de refuzul copilului. Este convins ca mama l-a indepartat de el in mod intentionat, dar ca locul lui este in Portugalia, unde a trait de la nastere pana la divortul parintilor.

Tot tatal este cel care a cerut ca baietelul sa fie supus unui program de consiliere psihologica prin care pana si mama lui ar putea fi obligata sa ii explice ca judecatorii au decis ca el trebuie sa mearga inapoi in Portugalia.

Decizia in dosarul de rapire internationala este definitiva, insa Anamaria Stancu spera ca judecatorii ii vor permite sa isi creasca baiatul in Romania.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO