Mobilizare de forte in Braila pentru a cauta in nameti un tanar disparut de acasa. Unde era de fapt omul in acest timp

Ultima actualizare: 16-01-2017 07:33
cautari Oteleni

Mobilizare exemplara, dar inutila, a autoritatilor din judetul Braila pentru a salva un tanar dat disparut de familie.  

Un tanar de 18 ani, din localitatea braileana Ramnicelu, dat disparut, miercuri, de familie si cautat prin zapada de echipaje ale ISU, IPJ, IJJ si CLSU Ramnicelu, s-a intors singur acasa, chiar in timpul misiunii de salvare, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al ISU Braila, lt.col. Stefan Stoian.

"Aseara (miercuri seara n.r.), la ora 19,17, a fost sesizata la Dispeceratul ISU disparitia unei persoane de sex masculin, in varsta de 18 ani, din localitatea Constantinesti, comuna Ramnicelu, plecata in dimineata aceleiasi zile, in Padurea Camnita, la taiat lemne. In urma verificarii in teren a persoanei disparute de catre un echipaj din cadrul IPJ Braila post politie Ramnicelu, s-a dispus inceperea operatiunilor de cautare", a declarat lt.col. Stefan Stoian.

In misiunea de cautare, ISU Braila a folosit o senilata, un autoturism de teren si o autospeciala de transport persoane si victime multiple, venita in sprijin de la ISU Dolj cu un ofiter si 10 subofiteri, IPJ Braila, cu trei autospeciale cu 8 agenti, IJJ Braila cu o autospeciala cu 3 subofiteri si CLSU Ramnicelu cu un autoturism cu 8 persoane.

"Pe timpul cautarilor, persoana data disparuta s-a prezentat la domiciliu, in satul Constantinesti", a precizat lt.col. Stefan Stoian.

Potrivit InfoBraila, tanarul s-a intors acasa joi seara in jurul orei 22:00, in stare de ebrietate. El le-a spus celor care l-au cautat cu disperare ca a fost la o stana din zona, unde a baut cu niste prieteni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO