Moartea suspecta a unui tanar din Buzau, care a cazut de pe un pod, de la 20 de metri inaltime. Ce a vazut un martor


Ultimul update: Duminica 18 Septembrie 2016 05:45
Data publicarii: Joi 15 Septembrie 2016 13:19
Categorie: Stiri actuale

Politistii din Buzau au fost chemati in aceasta dimineata sa dezlege misterul mortii unui tanar de 25 de ani, gasit in zona unui pod de la marginea orasului.

Baiatul a cazut de la peste 20 de metri inaltime, iar ranile suferite i-au fost fatale. Anchetatorii se gandesc ca ar fi vorba de o sinucidere, dar pana vor termina cercetarile au inregistrat cazul drept moarte suspecta.

Anchetatorii au aflat de moartea tanarului de 25 de ani de la un barbat care cauta fier vechi in zona podului de langa Buzau.

Martorul le-a spus polistilor ca a vazut victima cazand de la peste 20 de metri inaltime iar impactul cu solul i-a fost fatal. Medicii de la ambulanta au incercat sa il resusciteze pe barbat insa fara succes.

Zona unde a avut loc tragedia a fost izolata de criminalisti. Anchetatorii au stat de vorba cu martorii si au incercat sa straga probe care sa ii ajute sa afle ce a dus la sfarsitul baiatului.

Femeie:: "Nu spune nimeni nimic, nu stiu ce s-a intamplat. Toata lumea se intreaba ce s-a intamplat cu el."

Anchetatorii au stabilit ca tanarul de 25 de ani provenea dintr-o localitate din zona de munte a Buzaului si ca locuia cu chirie, in oras.

Baiatul era surdo-mut si lucra la o fabrica de pantofi. Politistii cred ca a fost vorba de o sinucidere, dar apropiatii victimei spun ca tanarul nu ar fi avut motive sa renunte la viata.

Era un om vesel si avea multi prieteni. Asupra lui nu a fost gasit niciun bilet de adio, doar un telefon mobil si aproape 300 de lei. Anchetatorii au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru moarte suspecta.

VIDEO PROTVPLUS.RO