Moarte suspecta, dupa ce un barbat a intrat cu masina intr-un copac. Barbatul a decedat, iar pasagerul e in stare grava

30-10-2016 07:20

Moarte cu multe semne de intrebare, sambata, pe o strada din Satu Mare.

Un barbat de 39 de ani a pierit, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac de pe marginea drumului.

Pasagerul aflat cu el in automobil a ajuns in stare grava la spital.Nimeni nu stie cum s-a putut intampla accidentul, iar anchetatorii iau in considerare si ipoteza ca soferul ar fi vrut sa renunte la viata.

Soferul in varsta de 39 de ani si prietenul sau, de 56 ani, erau aproape de casa cand, inexplicabil, pe o straduta ingusta au ajuns cu masina intr-un copac.

Plutonier major Marius Siladi, ISU Satu Mare: "A fost nevoie de interventia pompierilor pentru descarcerarea acestora. Este vorba despre doi barbati, unul care prezenta traumatisme in zona toracelui, cealalta victima a fost gasita in stop cardiorespirator."

Pentru cel de la volan nu s-a mai putut face nimic. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a fost transportat cu rani grave la Spitalul de Urgenta Satu Mare.

Nimeni nu isi poate imagina din ce cauza s-a produs accidentul. Drumul era drept si uscat, iar barbatul care conducea, spun martorii, era sofer profesionist.

O ancheta a politiei incearca acum sa faca lumina si verifica inclusiv ipoteza unei defectiuni tehnice si pe cea a unei sinucideri.


VIDEO PROTVPLUS.RO