Moarte învăluită în mister în Târgovişte. O femeie în vârstă de 50 de ani a fost găsită fără viaţă în apropierea unui bloc din oraş.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că au auzit ţipete, apoi au găsit victima fără suflare pe asfalt.

Poliţiştii încearcă să refacă filmul tragediei și iau în calcul toate ipotezele.

Femeia de 50 de ani divorţase în urmă cu mai mult timp şi trecuse prin necazuri. Apropiaţii spun că suferea de depresie de când îşi pierduse locul de muncă. Nimeni nu îşi poate explica însă ce s-a întâmplat şi cum şi-a găsit sfârşitul. Singurul lucru cert este că a fost descoperită fără viaţă lângă un bloc din Târgovişte.

Martor: "Am auzit ţipătul, ţipătul şi după aia buşitura aia puternică. Şi pe moment s-au oprit şi una şi alta. Am zis că poate a împuşcat pe cineva."

Vecină: "S-o auzit un ţipăt, ceva parcă împuşcătură, s-a auzit ţipând femeia."

Vecină: "Păi, e dubios. Nu avea cum să ajungă acolo. Doamne fereşte!"

Oamenii iau în calcul şi alte ipoteze.

Vecin: "Să nu fi fost ceva accident sau ceva, sau să fi fost bătută şi lăsată aici, pe loc."

Vecină: "S-ar putea să fi căzut de undeva mai de jos, să fi aruncat-o cineva, dacă a ţipat, că dacă se arunca ea nu mai ţipa."

Localnică: "Să nu fi aruncat-o cineva, zic, nu ştiu..."

Deocamdată moartea femeii rămâne învăluită în mister. Poliţiştilor nu le este clar ce s-a întâmplat, dacă vorbim despre o sinucidere sau despre o moarte accidentală. Poliţiştii criminalişti au sosit la faţa locului şi strâng toate probele pentru a pune cap la cap firul acestei tragedii.

La faţa locului au venit şi cei de la medicină legală, care au ridicat trupul neînsufleţit pentru necropsie. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.