Microbuz cu elevi atacat cu furca de un barbat, in Dambovita. Agresorul a stat in inchisoare dupa ce a ucis un profesor


Ultimul update: Luni 01 Iunie 2015 07:04
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2015 17:03
Categorie: Stiri actuale

Panica in microbuzul scolar din Hulubesti, judetul Dambovita, unde un individ periculos, de 48 de ani, care a fost in inchisoare pentru ca a ucis un profesor, a asteptat masina scolarilor intr-o statie si a facut zob parbrizul cu o furca.

15 elevi din comuna, care se intorceau de la scoala, au incremenit de spaima. Barbatul a sustinut apoi ca a vrut sa-i dea o lectie soferul, pe motiv ca i-ar fi vorbit de rau mama.

Totul s-a petrecut la amiaza, cand copiii, insotiti de invatatorul de serviciu, au pornit cu microbuzul spre casele lor. Lavinia Dima, invatatoare: "Ne-am trezit loviti de furca, copiii s-au panicat, ne-am continuat drumul incercand sa-l evitam. Nu i-am lasat in statie, ci doar cand au fost in siguranta."

Robert Nemesanu, directorul Scolii Hulubesti: "In microbuz se aflau 15 copii de la invatamantul primar, insotiti de d-na invatatoare. Copiii s-au speriat, soferul trebuia sa opreasca acolo, ca era statie, n-a mai oprit a mers mai departe."

Soferul spune ca n-a avut niciun scandal cu atacatorul si nu-si explica de ce a devenit atat de violent.

Gheorghe Chirita, soferul microbuzului scolar: "A dat cu furca, s-a napustit cu furca spre microbuz la un metru, doi, n-am avut timp sa evit. N-am avut conflict, nimic cu el. E foarte violent!"

Suspectul declara insa ca soferul microbuzului l-ar fi provocat.

Dupa atacul asupra microbuzului scolar, politistii au luat masuri suplimentare in zona si patruleaza pentru a se asigura ca nu mai exista nicio primejdie.

Politistii au deschis dosar penal pe numele suspectului pentru distrugere. Iar daca va fi gasit vinovat, ar putea face doi ani de inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO