Metoda prin care acționa o grupare ce aproviziona cu droguri tinerii din Reșița


Ultimul update: Joi 30 Mai 2019 17:30
Data publicarii: Joi 30 Mai 2019 17:15
Categorie: Stiri actuale

O grupare care aprovizona tinerii din Reşita cu droguri de mare risc a fost anihilată de poliţişti şi procurorii DIICOT.

15 percheziţii au avut loc joi dimineaţă în judeţele Caraş-Severin şi Timiş, la adrese unde anchetatorii ştiau că locuiesc membrii grupării. În total au fost duse la audieri 22 de persoane.

Potrivit anchetatorilor, gruparea s-a înfiinţat anul trecut şi aproviziona cu doroguri de mare risc tineri din Reşita. Trei dintre indivizi coordonau întreaga afacere: cumpărau drogurile de la alţi traficanţi sau din străinătate. Apoi trimiteau pachetele unor distribuitori, care le împărţeau în stradă.

Iniţial totul se desfăşura într-un cerc foarte restrâns, însă atraşi de câştigurile foarte mari, liderii au mărit gruparea. La percheziţiile de joi dimineaţă, poliţiştii au descoperit un kilogram de droguri, 40 de ghivece cu plante canabis, dar şi plicuri pregătite pentru vânzare.

Acum, cei implicaţi sunt audiaţi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Noi imagini cutremurătoare cu victime ale drogului ”zombie”, în Timișoara
Masacru într-un bar din Brazilia. 11 oameni, executaţi în stil mafiot
Bărbat condamnat la 10 ani de închisoare, surprins relaxându-se la hoteluri de lux
VIDEO PROTVPLUS.RO