Metoda ”accidentul”: o femeie a murit după ce escrocii au sunat-o. Mesajul soțului


Ultimul update: Miercuri 17 Iulie 2019 17:17
Data publicarii: Miercuri 17 Iulie 2019 16:37
Categorie: Stiri actuale

Metoda ”accidentul” nu lasă în urmă doar oameni fără bani, ci poate provoca moartea celor şocaţi de primirea unor veşti dramatice.

I s-a întâmplat unei femei de 64 de ani din judeţul Vaslui, care pur şi simplu a făcut infarct când a aflat la telefon că nepotul ei de 16 ani a avut un accident şi poate să rămână paralizat dacă nu este operat de urgenţă.

Individul care i-a spus acea minciună i-a cerut peste 4 mii de euro sau bijuterii din aur. Copleşită de emoţie, biata femeie a început să se simtă rău şi până să vină ambulanța, s-a stins.

Soţul femeii din Deleni povesteşte, îndurerat, că au fost sunaţi înainte de miezul nopţii, pe telefonul fix. Vestea că nepotul pe care l-au crescut cu dragoste ar fi grav rănit i-a dărâmat pe amândoi. Nu s-au gândit că ar putea fi înşelaţi la telefon, mai ales că ar fi auzit şi vocea unui copil care s-ar fi dat drept nepotul.

Soțul femeii: ”„Eu sunt doctorul, îl operăm, dar îţi trebuie 200 milioane. Ai bijuterii? Nu am, dar scot de la bancă bani şi plătesc. Operaţi-l!„ A luat nevasta telefonul şi a mai vorbit şi ea. Ea e cu inima, a ieşit afară, a stat pe bancă, acolo a decedat. A făcut infarct, ea suferea cu inima.

Speriat, soţul a chemat repede ambulanța, dar, până să ajungă echipajul, era deja prea târziu.

Oamenii din sat au rămas îngroziţi de cele petrecute şi spun că nu ar fi prima oară când bătrânii din zona lor primesc astfel de apeluri, în miez de noapte.

Vecină: ”Toţi am sărit, dar nu am putut face nimic. De la o spaimă, de la nenorociți, care trebuie prinşi. Noi bănuim că sunt din comuna noastră. Trebuie să vedem cine sunt, să ştim de cine să ne ferim.

Poliţiştii şi primarul le cer cu insistenţă oamenilor să verifice fiecare apel prin care sunt anunţaţi de o tragedie în familie.

Primar: ”Acest caz nefericit din noaptea trecută e cauzat de mai mulţi factori, de aceste sentimente umane pe care le trăiesc oamenii, în special cei în vârstă, neajutorați şi neinformaţi. Metoda e cunoscută şi mediatizată, din păcate s-a întâmplat şi la noi în sat.

Poliţiştii încearcă să dea de urma făptaşilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO