Mesajul viral al unui polițist pentru Rădulescu: "Aberantule, îmi câștig salariul prin muncă”

Cătălin Rădulescu
Agerpres

Răspunsul virulent pe care un polițist din Brașov i-l dă lui Cătălin Rădulescu, după ce deputatul PSD le-a spus medicilor să dea salariile înapoi, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Ionuț Rasica a scris un mesaj pe Facebook, prin care îi răspunde deputatului Cătălin Rădulescu, după ce acesta din urmă a cerut medicilor, altor bugetari, pensionarilor și fermierilor să dea înapoi banii primiți de la Guvernul PSD, după votul la alegerile europarlamentare.

”Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a spus Cătălin Rădulescu.

“Aberantule, îmi câștig salariul prin muncă, nu prin vot“

 

În replică, polițistul a spus că votul este un drept constituțional, care nu poate fi cuantificat, explicându-i deputatului Cătălin Rădulescu că și-a câștigat postul cinstit, datorită notelor pe care le-a obținut și a examenele grele pe care le-a trecut.

Citește și
Catalin Radulescu
Cătălin Rădulescu: Medicii să dea salariile înapoi și să plece din țară
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

“Aberantule, îmi câștig salariul prin muncă, nu prin vot. Votul e un drept constituțional exprimat în conformitate cu convingerile fiecărui cetățean, numai o aberație a mediului politic, cum ești tu și cei ca tine, îi pot asocia o valoare patrimonială.

Știu că ți-e imposibil să concepi, dar nici locul de muncă nu mi l-am câștigat prin vot, ci prin examene și studii. La școala unde mi-am dobândit eu formația profesională am fost mai mult de 10 pe loc, locurile nu se obțineau prin lipit de afișe, condus mașina șefului, sau lingușirea acestuia, iar probele au fost mult mai dificile decât este rostirea emfatică de minciuni la televizor. La mine a fost cu note, nu cu păcălit electorat. La probele pe care le-am trecut eu, tu, cu nivelul tău de gramatică și de școală, n-ai fi luat 5“, scrie Ionuț Rasica.

 “Noi prindem infractori, acolo îi eliberați”

 

Polițistul critică, în continuare, modul de guvernare al PSD.

"Sunt polițist, ceea ce înseamnă că diferența majoră dintre locul meu de muncă și locul tău de muncă este că aici prindem infractori, acolo îi eliberați. La noi, ieșirea din închisoare a unui infractor care nu a terminat de ispășit pedeapsa se numește evadare și e cel mai usturător eșec profesional, la voi se intitulează "recurs compensatoriu" și e un triumf. Pentru noi, infractorii aflați în libertate sunt prilej de alertă, n-avem liniște până nu-i prindem, pentru voi e un deziderat, n-aveți liniște până nu le dați definitiv drumul. În mâinile pe care noi le încătușăm, voi încredințați demnități înalte ale statului. Ziua noastră de muncă tinde neîncetat spre aplicarea legislației penale, a voastră, spre masacrarea ei. Noi ne zbatem să recuperăm prejudiciile, voi vă căzniți să le disimulați în cimitire, bungalow-uri și pereți. Noi întemnițăm hoții, voi îi amnistiați. Noi instrumentăm dosare penale bazându-ne cercetarea penală pe probe care să incrimineze, cum ne cere legea — adică dincolo de orice îndoială, voi legiferați prolific excepții procesuale. Noi le trimitem magistraților, spre judecare, mii de volume, ticsite cu dovezi pe care, din cauza legilor pe care le faceți voi, am ajuns să le strângem din ce în ce mai greu, voi le trimiteți magistraților, pe cap, inspectori judiciari care să îi intimideze și îi revocați abuziv din funcții", continuă polițistul brașovean.

Ionuț Rasica spune că este de acord să dea banii înapoi doar dacă deputatul PSD este de acord să părăsească scena politică.

"În plus, eu, dacă aberez in exercițiul funcțiunii cum aberezi tu cu Soros, protocoale, state paralele și alte bazaconii, sunt trimis în secunda doi la testare psihologică, la tine bag seamă că delirul fără nicio stavilă e atribuție de serviciu și sursă de apreciere printre colegi.

Aberantule, îți dau oricând banii înapoi. Ai dat lege în 2017 cum că îmi mărești salariul cu 25% în fiecare an și de atunci, când se face timpul să aplici legea, dai in fiecare decembrie OUG ca să nu o mai aplici. Așa se face că în total, abia dacă mi-ai crescut leafa cu 3-400 lei, sumă pentru care lumea, tot din cauza minciunilor tale, mă urăște astăzi considerându-mă bugetar de lux, din aceeași categorie cu medicii și funcționarii din primăriile și agențiile tale ministeriale.

Între timp, fiindcă eliberezi cu sârg infractori mi-a crescut și volumul de muncă cu vreo 50%, dar pentru că mi-i ceri public, fac un efort și îți dau toți banii, și când îți promit asta te rog să ai în vedere că, spre deosebire de tine eu sunt om de cuvânt. Suport cu bucurie inflația, chiar cu zâmbetul pe buze, cu singura condiție ca tu și cei ca tine să dispăreți cu totul. Te aștept, așa facem, mergem la bancomat și apoi tu ieși din politică, ok?", încheie Ionuț Rasica.

Mesajul polițistului din Brașov a devenit viral, având sute de comentarii și mii de like-uri. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Pintea, despre declarația lui Rădulescu privind medicii: „Nu au primit pomană”
Pintea, despre declarația lui Rădulescu privind medicii: „Nu au primit pomană”

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a afirmat marţi că declaraţia deputatului social-democrat Cătălin Rădulescu potrivit căreia medicii ar trebuie să returneze creşterile salariale nu reprezintă PSD.

Cătălin Rădulescu: Medicii să dea salariile înapoi și să plece din țară
Cătălin Rădulescu: Medicii să dea salariile înapoi și să plece din țară

Deputatul Cătălin Rădulescu a ajuns la sediul PSD şi a spus despre sentinţa lui Dragnea că “a fost o execuţie ca în stilul anilor ’50”.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.