Mesajul Untold de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României

Ultima actualizare: 01-12-2020 13:57
untold
Facebook.com

Untold urează la mulți ani tuturor românilor prin intermediul unui videoclip manifest.

Festivalul se va desfășura în perioada 5-8 august și pe cele 10 scene ale festivalului vor urca artiști din toată lumea. Doritorii se pot înregistra începând de joi pe platforma oficială Untold.

Capitolul cu numărul şase din povestea Untold se va scrie între 5 şi 8 august. Timp de 4 zile și 4 nopți, publicul va vibra alături de cei mai mari artiști din întreaga lume.

Edi Chereji: "Sunt o mulţime de lucruri la care tinerii şi cei care iubesc Untold visează. Începând de la artişti pe care şi-ar fi dorit să-i vadă în 2020 şi o parte din ei vor fi prezenţi în 2021. O parte din ei vor fi în premieră în România”.

O ediţie plină de experiențe unice şi de dor - aşa descriu organizatorii revenirea la Cluj-Napoca. Îi îndeamnă pe fanii festivalului să se înregistreze şi să spună un moment pe care aşteaptă să îl trăiască în 2021, apoi să îl arate lumii prin postarea pe reţelele sociale cu #lookingforward.

Codin Maticiuc: "Îmi doresc ca în 2021 să ne putem da măştile jos, să ne întâlnim cu oameni, să dansăm. 2021 avem mari, mari aşteptări de la tine".

Untold se va desfăşura în cele mai sigure condiţii, spun organizatorii.

Edy Chereji, organizator: ”Avem semnale extraordinar de bune în ceea ce priveşte lansarea unui vaccin la începutul anului viitor. Se dezovoltă şi zona de testare rapidă şi testarea rapidă va fi un punct important de normalitate pentru toate sectoarele”.

Peste 95% dintre fani şi-au transformat biletele şi abonamentele din 2020 în varianta ANYTIME PASS, care le asigură accesul la una din următoarele 3 ediţii Untold.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO