Romanii raniti in atentatul de la Londra s-au pozat pe Podul Westminster chiar inainte de atac. Mesajul familiei Andreei

Ultima actualizare: 01-04-2017 07:02
Andreei Cristea

Aratand spre camera semnul "V", Andreea Cristea zambeste larg si arata ca este foarte fericita in capitala Regatului Unit, alaturi de iubitul ei, Andrei Burnaz.

 

Cei doi au facut fotografia in locul in care dupa numai cateva ore a avut loc atacul terorist in urma caruia au murit in total cinci oameni. Din imagine se vede foarte clar ca cei doi erau intr-o stare de spirit foarte buna, mai cu seama ca se aflau la Londra pentru a sarbatori ziua lui Andrei.

Intr-o alta fotografie, Andrei sta pe pod cu soarele in fata, avand London Eye in spate. A doua zi, aflandu-se in acelasi loc, Andreea este proiectata peste pod si plonjeaza in Tamisa.

Mesajul transmis de familia romancei ranite in atentatul de la Londra. In ce stare este Andreea in prezent

Familia Andreei Cristea sustine ca este ”coplesita de dragostea, sprijinul si respectul” celorlalti fata de romanca ranita grav in atentatul de la Westminster.

Victima romanca a cazut in Tamisa, dupa ce a fost aruncata in aer de masina atacatorului Khalid Masood, in vreme ce prietenul ei a scapat cu rani mai putin grave dupa atacul de la Londra, transmite BBC News.

”Familia noastra este atat de recunoscatoare salvatorilor, personalului medical si agentiilor guvernamentale care ne-au ajutat in Marea Britanie”, se arata in mesajul transmis de familia Cristea.

Andreea Cristea (29 de ani) era in vacanta cu prietenul ei, atunci cand atacatorul a intrat in trecatorii de pe podul Westminster. Familia romancei a anuntat ca aceasta ramane in stare grava, dar este in acest moment stabila.

Romanca ”beneficiaza de cea mai buna ingrijire medicala posibila. Suntem coplesiti de iubirea, sprijinul si respectul pentru Andreea noastra”.

Familia a dat publicitatii o noua fotografie cu Andreea Cristea si Andrei Burnaz. Saptamana trecuta, ambasadorul roman a declarat ca Andreea Cristea urma sa fie ceruta in casatorie in ziua atentatului de la Westminster.

De asemenea, un numar de 12 persoane sunt in continuare internate in spitalele din Londra.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO