Mesajul Gabrielei Firea dupa ce si-a redeschis contul de Facebook: Orice eroare se poate indrepta. Cine e fara de greseala?


Ultimul update: Joi 09 Februarie 2017 07:01
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2017 12:33
Categorie: Stiri actuale
Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat ca va lupta pentru dreptul fiecaruia de a-si spune opinia, fara injurii sau amenintari, afirmand ca a indreptat catre autoritati mesajele de acest tip.

Gabriela Firea si-a redeschis pagina de Facebook, dupa ce la finalul saptamanii trecute a inchis-o, asaltata fiind de comentarii injurioase. Primarul Bucurestiului a inceput saptamana cu un mesaj de multumire celor care au sustinut-o "intr-un ocean de ura", asa cum a scris pe Facebook.

"O noua saptamana, un nou inceput! Sper ca mai bun... Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere si gandurile pozitive pe care mi le-ati transmis! Acestea m-au ajutat sa rezist intr-un ocean de ura. Voi lupta intotdeauna pentru dreptul fiecaruia dintre noi de a ne spune opinia. Fara injurii, fara violenta, fara amenintari, chiar cu moartea. Tipul acesta de mesaje l-am indreptat catre autoritati. Nimeni nu se poate ascunde la nesfarsit dupa un computer", a scris Firea, pe Facebook.

Ea a adaugat ca Romania este tara "noastra, a tuturor" si ca oamenii trebuie sa invete sa isi asculte argumentele.

"Orice eroare se poate indrepta. Cine este fara de greseala? 'Cel ce este fara de pacat sa ridice piatra!' Ne iubim cu totii tara - asta trebuie sa ne uneasca! 'Voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru a avea dreptul sa nu fii de acord cu mine' (Ion Ratiu)"', a mai scris edilul general al Capitalei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO