Alex Dima: ”Mi-a plăcut felul în care Papa Francisc a explicat rugăciunea Tatăl Nostru”

31-05-2019 20:06


Papa Francisc a ajuns vineri la Bucureşti, pe Aeroportul “Henri Coandă”. Suntem parte a unui eveniment istoric, pe cât de emoţionant, pe atât de plin de simboluri.

Papa Francisc este la Bucureşti şi timp de 3 zile îi va binecuvânta, pe credincioşii catolici şi ortodcsi, care îl aşteaptă, în puncte cheie: Iaşi, Sumuleu Ciuc, şi Blaj. 

Alex Dima, corespondent Pro TV: „A fost o zi lungă, dar plină de bucurie. Mă marchează energia acestui om. Este vorba de harul lui Dumnezeu. Cred că acolo poate exista o explicație. A avut o oră în care s-a retras. Același mesaj de unitate pe care îl dă peste tot, de dragoste, de toleranță. Ne cunoaște foarte bine.

În Catedrala Mântuirii Neamului, mi-a plăcut felul în care a explicat rugaciunea „Tatăl Nostru”. Și iarăși e vorba despre uitate, de dragoste, de fratele nostru, să îl găsim pe Dumnezeu în fratele nostru. Acesta este mesajul pe care îl transmite Papa Francisc. Sper că Dumnezeu are simțul umorului atunci când se uită la ce facem noi, cum ne atacăm. Să îl vedem pe Dumnezeu în cel din fața noastră”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO