Mesajele schimbate între o profesoară din Tulcea și un elev cu handicap, cu care ar fi avut o relație


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 19 Mai 2018 09:01
Categorie: Stiri actuale

După scandalul din Focşani, cu directoarea unui liceu surprinsă în ipostaze intime alături de un elev de 19 ani, un alt scandal a izbucnit la Tulcea.

Acolo, au ieşit la iveală mesaje care ar trăda o posibilă relaţie amoroasă între o profesoară şi un elev de 17 ani.

Femeia şi-a dat demisia şi a fost începută şi o anchetă.

Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor după ce au apărut mesaje care ar surprinde declaraţii de dragoste între elevul de 17 ani, care are un handicap mediu, şi profesoara, în vârstă de 41 de ani.

Conversaţiile dintre cei doi sunt de anul trecut, susţine cel care le-a obţinut şi le-a făcut publice.

Gabriel Marinov, director DGASPC Tulcea: "Directorul şcolii în prezenţa directorului nostru de centru au avut o discuţie cu doamnă, care, la rândul dumneaei a negat în mod vehement orice altă formă de comportament nefiresc. Totuşi, imediat după aceea, dumneaei a demisionat."

Apariţia imaginilor a provocat un scandal inclusiv între cei care conduc Direcţia pentru Protecţia Copilului Tulcea. Directorul adjunct al instituţiei este acuzat de superiori că ştia despre această poveste, dar nu a anunţat autorităţile.

Laura Micu, dir. adj. DGASPC Tulcea: "Informaţiile pe care noi le-am avut nu ne-au dus în zona în care să putem să facem o plângere la poliţie, sau să avem ceva concret. Nu a existat o concluzie clară că această relaţie este într-adevăr de o natură total nepotrivită."

Marius Grama:  "Din păcate nimeni, de la conducerea Inspectoratului Şcolar, până la directoarea acestei şcoli, nu a aceptat până acum să formuleze un punct de vedere pe acest subiect."

Pe fir a intrat şi poliţia, iar femeia va fi chemată să dea explicaţii.

Agent Amalia Ignatencu, purt de cuv al IPJ Tulcea: "Se efectuează cercetări pentru lămurirea şi clarificarea situaţiei apărute. Dacă faptele îmbracă o natură penală, documentaţia va fi înaintată Parchetului."

Femeia este căsătorită şi are un copil.

VIDEO PROTVPLUS.RO