Barbatul acuzat de un asasinat comis in 1998 ar fi actionat la comanda mafiei italiene. Ce au povestit, ingroziti, vecinii

Ultima actualizare: 25-06-2016 07:24

La 18 ani de la asasinarea lui Mihai Ionescu, un controversat om de afaceri din Capitala, politistii au un suspect. Se numeste Alexandru Gaina, este membru al clanului Sportivilor si fiul unui fost sef al Directiei de Informatii din Ministerul de Interne

Alexandru Gaina este un interlop periculos, membru al gruparii Sportivilor, condamnat pentru viol si furturi, dar si fiul unui ofiter din cadrul Directiei de Informatii a Ministerului de Interne. A fost prins miercuri dimineata in apartamentul din Snagov in care locuieste cu iubita.

Barbatul este acuzat ca a savarsit un asasinat in urma cu 18 ani, la comanda mafiei 'NDraghetta, cea mai periculoasa din Italia. Victima lui ar fi Mihai Ionescu, om de afaceri, cu legaturi in umea subterana. Era camatar, sustin surse judiciare, insa unul care isi permitea sa imprumte milioane de dolari.

In urma cu 18 ani, pe 15 iulie 1998 , pe strada Mieilor, suspectul care a fost ridicat de politistii de la Omoruri, ar fi venit si ar fi tras 4 focuri de arma in masina in care era Mihai Ionescu. Anchetatorii spun ca a fost o crima la comanda


 

Astazi, la 18 ani de la comiterea crimei, politistii l-au ridicat pe Alexandru Gaina, care este considerat suspectul principal in acest caz. Barbatul este membru al Clanului Sportivilor.

Potrivit unor surse din politie, crima a fost comisa la comanda mafiei italiene.

Vecinii inca isi amintesc scenele de groaza din acea zi.

Martor: "Unde era masina el a venit de pe colt in viteza si s-au auzit cateva focuri iar el impuscat a ramas pe scaun plin de sange. Au tipat oamenii ca l-au omorat si apoi am intrat repede in curti ca ne-a fost frica "

De la fata locului a demarat in tromba un Mercedes, care spun anchetatorii ii apartinea lui Gaina. Masina nu a fost gasita niciodata. Nici arma crimei.

Ancheta s-a blocat cativa ani si cu toate ca Alexandru Gaina era pe lista suspectilor, autoritatile nu au mers mai departe. Barbatul facea parte in acea perioada dintr-o grupare de hoti de masini de lux.

Individul a fost condamnat in 2006 inclusiv pentru viol si furt calificat. Tot el a fost acuzat in Constanta de accident cu fuga de la locul faptei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO