Medic de la DSP București, infectat cu COVID. 2 persoane cu care a intrat în contact, pozitive

Dată publicare: 25-07-2020 10:30
Dată actualizare: 25-07-2020 10:39


DSP Bucuresti

Două persoane care au intrat în contact direct cu medicul de la DSP București, infectat cu noul coronavirus, au fost confirmate pozitiv cu Covid-19. 

 

”Cele 2 persoane se află izolate la domiciliu încă de luni, sunt asimptomatice și vor fi internate în cursul zilei de astăzi într-o unitate de specialitate. De asemenea, menționăm că, în cadrul clădirii din strada Avrig s-au realizat operațiuni de dezinfecție și nebulizare.” - se arată într-un comunicat al Direcției de Sănătate Publică.

Un medic de la DSP Bucureşti a anunţat luni că este pozitiv la testul COVID. Ea a precizat că a avut 5 contacţi direcţi, după care alte 14 persoane ”s-au autodenunţat ca şi contacţi direcţi”, afirma, joi, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, potrivit Agerpres.

În prezent, rezultatele testelor celor 5 contacți direcți ai cazului pozitiv, fiind vorba despre colegi de birou, au arătat că, încă 2 persoane au fost depistate cu noul coronavirus.

Pe de altă parte, Ministerul Sănătăţii a precizat vineri că, potrivit unei informări a Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, rezultatele celor 57 de probe recoltate de la personalul din cadrul DSP, sediul din strada Avrig, sunt negative.

 

Sursa: C.M.


VIDEO PROTVPLUS.RO