Primaria ia masuri impotriva masinilor ce blocheaza transportul in comun sau banda 1. Autovehiculele, mutate cu platforma

Ultima actualizare: 19-01-2017 07:29

Vesti proaste pentru soferii din Bucuresti. Primaria Capitalei a anuntat ca va ridica toate masinile care blocheaza transportul in comun, statiile RATB si intrarile in institutiile publice

De altfel, circulatia a fost un cosmar luni in Capitala, dupa ce foarte multi oameni au plecat cu masinile de acasa. Nimeni nu a ridicat insa troienele de pe margine si din parcari, astfel ca prima banda era ocupata in totalitate.

Cei care au coborat din autobuz au avut mari probleme. In special, batranii care au fost nevoiti sa se strecoare printre troiene. Pe viitor se vor ridica inclusiv masinile care vor bloca transportul in comun sau caile de acces in institutiile publice. Administratia strazilor a anuntat ca are o platforma pentru asa ceva.

Soferul nu va plati tariful pentru ridicarea si transportarea masinii. Adevarul este ca primaria nu ar putea oricum sa le ridice pe toate.

Cel putin unii au avut inspiratia si educatia sa-si lase numarul de telefon pe parbriz atunci cand i-au blocat pe altii.

Primarul Capitalei are o atitudine resemnata.

Gabriela Firea, primarul Capitalei: "Bucurestiul oricum este o capitala aglomerata si cand nu ninge afara si cand nu avem banda intai blocata de zapada. Daramite intr-o astfel de situatie in care se ingusteaza toate arterele."

Pe de alta parte, primarul Sectorului 3 le-a dat soferilor exemplul Parisului.

Robert Negoita, primarul sectorului 3: "La Paris nu-si permite nimeni sa lase masina pe strada. Am auzit pe unii, domnule, dar daca nu am unde sa parchez. Nici in Paris nu ai unde sa parchezi. Dar nimeni nu-si lasa masina in mijlocul intersectiei."

In cateva saptamani consiliile locale ar urma sa stabileasca regulamentul de ridicare a masinilor parcate neregulamentar.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO