Mașini transformate în sloiuri de gheață, după ce zăpada topită a fost aruncată pe ele

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Iarna a creat deja situaţii tragi-comice în Bucureşti. Mulţi s-au luat miercuri la ceartă cu lucrătorii ADP, care mutau zăpadă de pe trotuar pe locurile de parcare, în loc să o încarce în remorci şi să o ducă la marginea oraşului.

 

Alţi cetăţeni sunt nemulţumiţi de bălţile infernale care se formează în intersecţii şi lângă trotuare, aşa că în semn de protest, au ieşit la pescuit.

Cearta dintre un şofer şi angajaţii ADP sector 4 a izbucnit de la zăpada pe care muncitorii de la salubritate o aruncau pe locurile de parcare.

Șofer: Iau zăpadă de pe trotuar şi o bagă între maşini.
Reporter: Asta fac?
Șofer: Da, uitaţi, asta fac.
Reporter: Le-ati reproşat asta, le-aţi spus?
Șofer: Le-am zis şi a zis că nu are unde s-o dea
Reporter: Hai să vorbim cu ei.

Văzând camera de filmat, muncitorii n-au mai stat la discuţii şi au dat bir cu fugiţii. Tot în această zonă, câţiva şi-au găsit maşinile încastrate în gheaţă.

Maşinile lăsate de proprietari pe marginea drumului s-au transformat în sloiuri de gheaţă. Pentru că se anunţă vreme deosebit de rece, şoferii vor trebui să aştepte să vină cu adevărat primăvara ca să le scoată de aici.

Practic, zăpadă topită a fost aruncată de pe carosabil pe autoturisme, care într-un final au îngheţat.

Extrem de nemulţumit de felul în care arată străzile, un bărbat a protestat într-un mod inedit pe şoseaua Mihai Bravu: s-a apucat de ”pescuit”.

Nu mulți au ieșit însă să dea zăpada. Ei ar putea urma exemplul unei doamne care a ieşit miercuri, în sectorul 5, la lopată. Au ajutat-o şi vecinii.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO