Marturisire socanta, la trei ani dupa o posibila crima. Unde s-ar fi aflat trupul unui barbat dat disparut in 2014

Ultima actualizare: 15-05-2017 06:50

Un barbat din Moisei, judetul Maramures, le-a spus politistilor ca fratele lui, in varsta de 50 de ani, disparut in 2014, este ingropat in sura din gospodaria familiei.

Cea care i s-a confesat pe patul de moarte a fost chiar mama, in varsta de 80 de ani. Locul a fost imediat impanzit de anchetatori care vor sa afle adevarul. 

In urma cu doua zile, mama barbatului aflata pe patul de moarte, i-ar fi spus ca fratele lui mai mic este de trei ani ingropat in sura gospodariei.

Femeia sustine ca el a pierit de moarte buna si ea l-a ingropat acolo pentru ca nu avea bani de inmormantare. Insa anchetatorii iau acum in calcul si varianta unei crime, motiv pentru care o vor audia in curand si pe femeie.

Chiar in aceste momente politistii se afla in gospodaria familiei, si cel mai probabil in urmatoarele ore vor incepe sapaturile. Daca vor gasi cadavrul, medicii legisti vor constata cauza mortii.

Unii localnici mai spun ca au intrat in sura cu pricina si au observat ca au fost montate podele intr-un colt, loc in care se banuieste ca ar fi fost ingropat barbatul de 50 de ani.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO