Marian Godină, jignit pe Facebook de o colegă de breaslă, după ce a postat poze cu jandarmul violent


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 21 Ianuarie 2018 16:29
Categorie: Stiri actuale
marian godina

Marian Godină a fost aspru criticat de unii colegi din domeniul său de activitate, după ce a postat pe contul personal de Facebook imagini cu jandarmul care ar fi lovit un bătrân în timpul protestelor de sâmbătă seară.

Până și desenat are față de prost”, este comentariul unei colege de braslă, după cum pot confirma și pozele de pe pagina de Facebook a acesteia, făcută publică de Marian Godină.

Cam ăsta e nivelul printre unii jandarmi. M-au bombardat de ieri până azi cu fel și fel de comentarii, care mai de care. Aveau șansa să se dezică de comportamentele unor colegi care le-au făcut imaginea pe care o au, dar ei, în schimb, aleg să fie solidari cu astfel de ieșiri.

Până și domnișoara jandarm s-a arătat deranjată că nu sunt de acord cu pumnii împărțiți la întâmplare și a ținut să îi arate unei prietene de-ale ei că am față de prost chiar și desenat. Sunt curios ce față va avea ea după ce îi voi face o reclamație la unitate pentru limbajul pe care îl folosește în public, în timp ce postează poze în uniforma militară de care pare tare mândră”, a scris Marian Godină pe Facebook.

În încheiere, polițistul din Brașov a menționat că își va reclama fiecare coleg care își va permite să-i trimită mesaje cu amenințări sau jigniri.

Sursa: Facebook.com

VIDEO PROTVPLUS.RO