Majorat sărbătorit cu zeci de invitați și cântăreți de manele, oprit de poliție după un Live pe Facebook

Ultima actualizare: 30-10-2020 17:52

Polițiștii din Bacău au intrat peste petrecăreții de la un majorat, ținut în localitatea Comănești. Zeci de persoane chefuiau de zor, sfidând măsurile de protecție sanitară.

Locuința se află într-o zonă oarecum izolată și poate că oamenii legii n-ar fi aflat despre cele întâmplate, dacă invitații... nu s-ar fi lăudat în direct, pe internet. Acum, au dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Imagini de la petrecerea de pomină au început să apară aseară în jurul orei 18, în direct, pe Facebook.

Zeci de persoane stau ciorchine și fără măşti, în jurul unui interpret de manele.

Gabriela Ciobanu, IPJ Bacău: „Poliţiştii s-au sesizat din oficiu că la locuința unui tânăr din cartierul Supan a avut loc petrecere la care au participat aproximativ 30 de persoane.”

După ce s-a lăsat liniștea, inclusiv lăutarii care urmau să cânte au fost audiați. Muzicanții, veniți tocmai din Capitală, au intrat, din nou, pe Facebook să-și spună păsul.

Andrei Velcu: "Cu problemele care sunt actuale, cu pandemia din toată lumea asta, rugam toată formaţia, Uraganii, Cocoș, rugăm să ia măsurile şi să nu ne pună pe drumuri degeaba. Noi suntem în Comăneşti, Bacău, am venit de la Bucureşti, vă daţi seama, toată trupa şi nu ne-au lăsat autoritatatile să prestăm."

Tzanca Uraganu, interpret: "Cei care aveţi nunţi, amânaţi mă, fraţilor, că nu se mai poate face absolut nimic! N-au intrat zilele în sac, este timp destul, lăsaţi-o pentru la anul! Sunt şi eu Tzanca Uraganu' şi mi-am făcut botezul în casă!"

Organizatorul chefului şi participanţii identificaţi de poliţişti până acum sunt și la această oră la audieri.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO