Mai mulți proxeneţi români au primit pedepse de până la șapte ani de închisoare în Franța


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 17:23
Data publicarii: Miercuri 28 Noiembrie 2018 15:35
Categorie: Stiri actuale
Prostituata

14 inculpaţi, printre care români şi bulgari, au fost condamnaţi marţi la Marsilia la pedepse de până la șapte ani de închisoare pentru că au condus trei reţele de proxenetism, relatează Agerpres, citând site-ul de ştiri lamarseillaise.fr.

Reţelele de proxenetism ar fi fost "concurente" și ar fi operat în Avignon şi Nîmes, exploatând mai multe prostituate între 2013 şi 2016, mai relatează Agerpres.

Una din reţele era condusă de trei români, indicate de prostituate drept proxeneţii lor. Şeful reţelei, Petre Roşca, de 32 de ani a fost condamnat la șapte ani de detenţie. Acesta este deja încarcerat pentru proxenetism cu circumstanţe agravante. Cei doi "locotenenţi" ai săi, tot români, au fost condamnați la cinci, respectiv șase ani de închisoare.

În fruntea unei a doua reţele era un bulgar de 41 de ani, aflat deja în detenţie, care a primit șapte ani de închisoare şi interdicţie definitivă de a intra pe teritoriul francez. Tribunalul corecţional din Marsilia a pronunţat aceeaşi interdicţie şi pentru cei doi fii ai bulgarului, condamnaţi la rândul lor, unul cu suspendare, celălalt cu executare.

Tribunalul a mai condamnat la doi ani de detenţie, dintre care 18 luni cu suspendare, o prostituată de origine română, căsătorită cu un francez, desemnat ca şeful celei de-a treia reţele şi care a primit 4 ani de închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO