Mai mulți migranți, pe cale să ajungă ilegal în Ungaria. Planul pus la cale de străini


Ultimul update: Vineri 23 August 2019 17:31
Data publicarii: Vineri 23 August 2019 17:31
Categorie: Stiri actuale

În mai puţin de 12 ore, două grupuri de străini au fost oprite de poliţişti, înainte de a trece ilegal graniţa, în ţara vecină.

Au fost prinşi în judeţul Arad şi, în ambele situaţii, oamenii sperau să ajungă în Ungaria, iar apoi, să îşi continue drumul spre vestul Europei.

Cel mai mare grup a fost prins în jurul orei trei dimineaţa, în zona localităţii Vărşând. Vorbim despre 12 persoane care mergeau pe jos, la adăpostul întunericului, spre graniţa cu Ungaria.

Au fost opriţi de poliţişti când mai aveau câteva sute de metri până la frontieră. La audieri, s-a stabilit că oamenii veneau din Somalia şi Irak şi solicitaseră azil în ţara noastră. Cu câteva ore înainte, însă în zona punctului de la Nădlac, alte două persoane au fost reţinute chiar înainte să traverseze ilegal graniţa.

Cei prinşi - toţi oameni tineri, cu vârste până în 35 de ani - sunt anchetaţi acum pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontrierei de stat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

România nu va mai prelua migranți de pe nava Open Arms
Imagini dramatice. Mai mulți migranți ajunși la disperare se aruncă în mare. VIDEO
Disperare la bordul navei cu migranți Open Arms. De ce ajutorul spaniol a fost refuzat
VIDEO PROTVPLUS.RO