Cum au impartit magistratii averea lui Adrian Paunescu. Fiul sau, Andrei, a primit peste un milion de euro

05-02-2016 18:01

Dupa cinci ani de tergiversari si termene in instanta, averea lui Adrian Paunescu a fost intr-un final impartita intre sotie si copiii acestuia.
 

Magistratii Judecatoriei Ploiesti au decis ca fiul poetului sa primeasca cea mai mare parte: 1.300.000 de euro. Deocamdata, Andrei Paunescu nu s-a hotarat ce va face cu proprietatile si cu banii lasati de tatal sau.

Dupa Andrei, care primeste 1 milion 300 de mii de euro, pe lista succesiunii urmeaza sotia poetului, Carmen, care va incasa 1 milion de euro. Cele doua fiice, Anda Maria si Andrea, mostenesc cote mai mici, de cate 840.000 de euro.

Batalia pentru bunurile lui Adrian Paunescu a inceput imediat dupa moartea acestuia. Iar lupta a fost una complicata. In 2012, Andreea Paunescu a demonstrat in instanta ca si ea este fiica legitima a poetului si a cerut sa fie inclusa la masa succesorala.

Andreea Paunescu: "Pentru mine este o veste extraordinara, dorita si asteptata o viata. S-a oficializat adevarul. Sunt surprinsa si fericita. Trebuie sa ma obisnuiesc cu lumina, pentru ca practic am trecut de la umbra la lumina? De astazi ma numesc Andreea Paunescu , iar la rubrica tata in certificat scrie Adrian Paunescu"

Cand s-a stins, poetul avea o casa in zona centrala a Capitalei, o propietate in Barca, judetul Dolj, una in Bragadiru, una la Breaza, o casa la Rosia Montana, si o alta la Vatra Dornei. Pe langa toate acestea, poetul Adrian Paunescu detinea mai multe bijuterii, dar si bani in conturi. Toate valorau in jur de 4 milioane de euro.

Averea deloc de neglijat a fostului scriitor si poet Adrian Paunescu pare ca a fost intr-un final impartita intre mostenitori. Vom vedea daca toate partile sunt multumite sau una dintre ele va face apel la instanta superioara. Rudele si pretendentii au 30 de zile la dispozitie.


VIDEO PROTVPLUS.RO