Magazin din Arad, jefuit cu ajutorul unui bebeluş. "Nu e prima dată, am avut hoţ cu copil în braţe"

Dată publicare: 06-02-2018 16:46
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Stratagemă de furt, în Arad: mai mulţi indivizi s-au folosit de un bebeluş ca să fure dintr-un magazin cu haine pentru copii.

Isprava lor a fost surprinsă însă de camerele de supraveghere din magazin. Acum, patronii spera că hoţii să fie recunoscuţi de cineva şi daţi pe mâna poliţiei, mai ales că nu este prima dată când magazinul este prădat prin această metodă.

Două femei şi un bărbat au intrat în magazin, chipurile să cumpere trusou de botez pentru bebeluşul care era cu ei. În timp ce vânzătoarea le arată câteva modele, una dintre femei ascunde sub fusta mai multe haine.

"Cei doi mă agasează cu întrebări iar cea de-a treia după cum se vede chiar şi mărimile şi le alege după raft”, explica proprietara magazinului. “Uitaţi aici se face că scapă una cealaltă o strânge şi imediat o băga în fusta având un buzunar enorm în fata croit pentru aşa ceva şi acum vine ca mai vrea ceva sunt nehotărâţi şi-au atins planul şi ies din magazin"

După ce au furat tot ce şi-au propus, indivizii ies din magazin, fără să cumpere nimic.

Sorin Cohut administrator magazin: " Nu este prima dată când suntem vizitaţi de asemenea clienţi. Se folosesc de copii sau chiar de bebeluşi, am avut cu cărucior, cu copil mic în braţe. Noi am avut noroc că a fost pe fază Mihaela şi şi-a dat seama de rochiţa, care a fost mai scumpă. Într-adevăr treningurile au rămas la ei pentru că ne-am dat seama după ce ne-am uitat pe camere"

Plângerea patronilor va ajunge acum la poliţie, în speranţa că făptaşii vor fi prinşi.


VIDEO PROTVPLUS.RO