Femeia care intrase in coma dupa o liposuctie a murit. Acuzatii grave la adresa medicului chirurg

Dată publicare: 12-02-2013 18:24
Dată actualizare: 15-02-2013 07:06


Medicii din Galati se straduiesc sa o tina in viata pe femeia de 36 de ani, ajunsa in stare critica dupa o operatie de liposuctie.

Femeia de 36 de ani din Braila care a ajuns in stare critica in urma unei operatii de liposuctie s-a stins marti seara, la Spitalul de Urgenta din Galati.

Dupa mai bine de doua saptamani in care a fost tinuta in viata doar cu ajutorul aparatelor medicale, organismul ei, grav afectat de o infectie extinsa, a cedat.

Marti seara, medicii au anuntat oficial decesul femeii. Chiar daca se asteptau la acest deznodamant tragic, pentru ca au fost avertizate ca sansele de supravietuire sunt extrem de reduse, rudele sunt acum in stare de soc. Primul lor gand se indreapta spre medicul care i-a facut operatia de liposuctie si vor acum sa isi faca dreptate, in instanta.

"Sa ne razbunam legal. In cazul in care nu se poate, eu stiu, e cu totul alta declaratie.", spune Daniel Ciuraru, fratele victimei.

"Din nefericire, s-a constatat decesul pacientei. Cauza o veti afla dupa ce va fi efectuat examenul necroptic si, evident, in urma analizei serviciului de medicina legala." - dr. Lucica Grigorica, purt de cuv Spitalul de Urgenta Galati.


VIDEO PROTVPLUS.RO