Capitala a intrat deja in atmosfera de sarbatoare. Verdictul bucurestenilor dupa aprinderea celor 3 milioane de beculete

Ultima actualizare: 03-12-2015 00:06

De Sfantul Andrei, Bucurestiul s-a imbracat in haine de sarbatoare. Aproape 3 milioane de beculete s-au aprins in Capitala si vor ramane asa, pana de Sfantul Ion.

In asteptarea Craciunului, Bucurestiul a intrat deja in atmosfera de sarbatoare. “Imi place ca e mai simplu decat in alti ani si arata mai bine” si “E foarte frumos, in fiecare an venim sa vedem. Se simte atmosfera de sarbatoare” au fost cateva dintre reactiile bucurestenilor.

Cele aproape 3 milioane de beculete, se intind pe 29 de kilometri. Sunt impodobite marile bulevarde, pietele, si parcurile. Bulevardul Magheru este probabil cea mai luminos pentru ca este acoperit cu o perdea facuta din sute de mii de beculete

Si daca tot e asteptat, copiii trebuie sa stie ca il vor putea cunoaste pe Mosul, incepand din 12 decembrie, cand va fi prezent la targul de craciun de la Universitate cu norma intreaga.

Si alte orase din tara se pregatesc pentru sarbatorile de iarna. La Timisoara, targul de Craciun va fi deschis oficial marti, insa multi comercianti au furat startul. La casutele din lemn din centrul orasului se gasesc de la decoratiuni de Craciun, pana la muraturi. Cele mai multe orase din tara vor aprinde beculetele montate pe strazi in urmatoarele zile.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO