Locuitorii din sectoarele 1, 6 si partial 5 nu au caldura si apa calda, dupa defectiuni la doua centrale ale ELCEN

Dată publicare: 20-10-2016 12:47
Dată actualizare: 23-10-2016 07:06


fara apa calda - shutterstock

Alimentarea cu caldura si apa calda in sectoarele 1, 6 si partial 5 a fost afectata incepand de noaptea trecuta, dupa fisuri ale unor conducte de la CET Grozavesti si CET Vest, au declarat, joi, pentru AGERPRES, reprezentantii Electrocentrale Bucuresti.

"Este vorba de fisuri la anumite conducte din cadrul celor doua centrale. Din pacate, defectiunile au aparut simultan. Problemele vor fi remediate, astfel incat, in noaptea de 20 - 21 octombrie, toti consumatorii sa fie realimentati cu apa calda si caldura", au spus reprezentantii ELCEN.

Acestia au adaugat ca vor reveni in scurt timp cu informatii detaliate cu privire la situatia creata.

RADET: Furnizarea energiei termice, sub parametri normali; avarii la centralele CET Vest si Grozavesti

RADET Bucuresti anunta, joi, ca furnizarea energiei termice pentru apa calda si caldura se realizeaza sub parametri normali, din cauza unor avarii aparute in cursul zilei de miercuri la centralele CET Vest si CET Grozavesti apartinand ELCEN.

Potrivit unui comunicat al RADET, efectele vor fi resimtite in sectoarele 1 si 6 si partial in sectorul 5, respectiv in zona Panduri si Ana Davila.

"In urma discutiilor purtate cu reprezentantii ELCEN in cadrul comandamentului comun, problemele vor fi remediate in cel mai scurt timp posibil, reprezentantii societatii Electrocentrale estimand ca avaria de la CET Vest va fi remediata in cursul serii de joi, ora 22,00, iar cea de la CET Grozavesti in cursul diminetii de vineri", transmite RADET.
 

Sursa: Agerpres

Tags: elcen, apa calda,


VIDEO PROTVPLUS.RO