Lista școlilor și grădinițelor închise joi în București cu ocazia vizitei Papei Francisc

29-05-2019 12:15

Mai multe școli și grădinițe din București vor fi închise și joi, 30 mai, cu prilejul vizitei Papei Francisc ân România, în urma unei decizii a Inspectoratului Școlar al municipiului București. 

Autorităţile au anunțat, zilele trecute, că toate şcolile de stat sau private din Capitală vor fi închise vineri, cu ocazia vizitei Papei Francisc la București, însă, pentru ziua de joi, 30 mai, conducerile unităților de învățământ au avut posibilitatea de a alege dacă suspendă sau nu cursurile.

Inspectoratului Școlar al municipiului București a comunicat, miercuri, lista școlilor și grădinițelor de stat și private care au decis să-și suspende cursurile încă de joi.

Vezi în galeria foto Lista școlilor și grădinițelor închise joi, 30 mai

Potrivit acestei liste, în Sectorul 1 vor fi închise 48 de unități de învățământ, în Sectorul 2  - cinci, în Sectorul 3 - patru, în Sectorul 4 - doisprezece, în Sectorul 5 - șapte și în Sectorul 6 - trei.

Papa Francisc efectuează o vizită istorică în România în perioada 30 mai - 1 iunie.

Papa Francisc va ateriza pe Otopeni vineri la ora 11:30. La 12:10 va avea fi primit de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

La 15:45 de minute va ajunge pe Dealul Mitropoliei, pentru întâlnirea cu Patriarhul Daniel, iar la ora 17:00 va saluta mulţimea la Catedrala Naţională, unde se va rosti Tatăl Nostru. Ziua de vineri se încheie la Catedrala Sfântul Iosif cu slujba oficiată de Suveranul Pontif.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO